dilluns, 14 d’octubre del 2013

RESUM DE L’ASSEMBLEA DE LA COORDINADORA INTERZONES, 04-10-13



Assisteixen docents de les següents zones: St. Andreu, Rubí-St. Cugat, Horta-Guinardó, Olessa de Montserrat, Badalona i El Prat, així com del sindicat CGT. Hi participa, a una part de la reunió, un estudiant de la PUDUP.

TEMES TRACTATS

SITUACIÓ ACTUAL: La tramitació de la LOMCE que passarà aquest mes pel congrés, el desplegament de la LEC amb el Decret de plantilles i les retallades que poden incloure els pressupostos pendents d’aprovar (els d’aquest any i els del proper).

ILLES BALEARS: Es tracta la situació de la lluita a les illes. S’expliquen alguns aspectes del procés de construcció de la seva lluita. Es valora enormement la tasca de l’Assemblea de docents i el grau de participació i organització que els i les treballadores estan desenvolupant.
(Hi havia assemblea docents en aquell moment a Balears).

S’acorda: traspassar 150 euros de la caixa de resistència de la Coordinadora Interzones a la de l’Assemblea de docents i fer-los arribar un comunicat de suport.

VAGA 24 D’OCTUBRE I CONTINUÏTAT: Es comenta que el manifest dels sindicats recull la lluita contra la LEC i els decrets que està desenvolupant, com ara el Decret de plantilles. Es destaca el darrer paràgraf i la convocatòria, per part dels tres sindicats, d’assemblees de treballadores i treballadors el 29 d’octubre, per tal d’iniciar un procés de consulta sobre el pla de lluita a
seguir.

S’acorda: treballar per fomentar la màxima participació possible a l’assemblea del 29, i per a que aquesta tingui continuïtat i esdevingui en un procés en el qual les i els docents decidim quin pla de lluita dur a terme contra LOMCE, LEC i les retallades en els pressupostos.

SITUACIÓ DE LES ZONES. Es parla de la poca assistència a les zones. S’apunta que per a aconseguir que els docents decidim el nostre pla de lluita, s’ha de fomentar el debat als centres, l’assistència a les zones i la participació en assemblees de docents i en la pròpia interzones.

PROPOSTA DE L’ASSEMBLEA DEL RAVAL: Un grup d’estudiants universitaris membres de l’Assemblea del Raval i la PUDUP s’ofereixen per fer xerrades als estudiants de secundària , al voltant de la setmana del 24-oct, sobre la LOMCE, el pla Bolonya o l’organització d’estudiants.

Les o els Interessats podeu contactar amb el Bernat a l’adreça: bernat84@gmail.com

PROPERA ASSEMBLEA DE LA COORDINADORA
INTERZONES: Dijous 24 d’octubre, 16:30 h. Sala de Juntes
de la UB, Facultat de Filologia, edifici històric. (Pça. Universitat)